Locatie

Expo Haarlemmermeer is het multifunctioneel groen midden in de Randstad!

Verrassend – dat is een woord dat bij een bezoek aan de Expo Haarlemmermeer vaak valt. De exclusieve locatie met een industriële uitstraling nabij Schiphol Airport en Amsterdam is met een vloeroppervlak van 24.000m2 geschikt voor alle soorten evenementen. De glazen wanden laten de binnenruimte onopgemerkt overgaan in de fraaie buitenruimte en de licht inval voegt iets bijzonders toe.

De rust tussen de bedrijvigheid van de Randstad en de opvallende architectuur laat het gebouw perfect samenvallen met het weelderige groen van het omliggende natuurgebied. Het verrassend groene karakter van de locatie kent daarnaast nog een noemenswaardig aspect: op het dak van Expo Haarlemmermeer ligt maar liefst 26.000m2 zonnepanelen. Dit maakt de Expo Haarlemmermeer een innovatieve locatie en daarmee de ultieme omgeving om deze editie van Bright Day op zaterdag 24 & zondag 25 november te laten plaatsvinden.

Parkeerkaart
Het is daarnaast ook mogelijk om vooraf een parkeerkaart te kopen voor Bright Day klik hier. In de voorverkoop kosten deze maar € 8,-.

Bereikbaarheid per OV
De Expo Haarlemmermeer is goed bereikbaar met het OV. Voor actuele reisinformatie kunnen we je aanraden om de 9292ov reisplanner bij de hand te houden.

Vanaf Schiphol per bus dient u de Zuidtangent* lijn 300 te pakken en uit te stappen bij Halte “Expo Haarlemmerleer”. Het is dan nog ongeveer 100 meter lopen naar Expo Haarlemmermeer. Vanaf Haarlem of Hoofddorp dient u de Zuidtangent* lijn 300 te pakken en uit te stappen bij de halte “Expo Haarlemmermeer”. Het is nu nog ongeveer 100 meter lopen naar Expo Haarlemmermeer.

*Vertrek Zuidtangent elke 8 a 9 minuten.

Bereikbaarheid per auto
Expo Haarlemmermeer ligt aan de N205 en nabij de A4, A5, A9 en Schiphol Airport. Op minder dan 40 minuten rijden van Utrecht, Rotterdam, Den Haag en Amsterdam met ruim 3.200 parkeerplaatsen.

>A4 vanuit Den Haag
Neem afslag Hoofddorp, volg de N201 richting Heemstede/Haarlem. Ga hier na 7,5 kilometer rechts richting Vijfhuizen. Hierna volgt u de eerste afslag links richting het parkeerterrein van Expo Haarlemmermeer.

A9 vanuit Amsterdam
Neem de afslag Haarlem-Zuid, volg N205 richting Hoofddorp – Heemstede – Lisse. Op de N205 na 4,5 km rechts afslaan richting Vinkhuizen. Hierna volgt de eerste afslag links richting het parkeerterrein van Expo Haarlemmermeer.

Vanuit Haarlem/Heemstede
Volg de N201 richting Hoofddorp. Op de N201 dient u af te slaan richting Vijfhuizen de N205. De N205 2,3 kilometer volgen en hier links afslaan richting Vijfhuizen. Hierna volgt u de eerste afslag links richting het parkeerterrein van Expo Haarlemmermeer.