FAQ

Ik heb tickets gekocht via Paylogic, maar heb ze nog niet ontvangen. Wat nu?

Heb je algemene vragen over Bright Day, dan kun je mailen naar Brightday@rtl.nl.
Heb je vragen over de status van je bestelling, bel dan naar onze ticketprovider Paylogic. Zij zijn te bereiken op telefoonnummer (0)900 7295 6442.

Is mijn ticket geldig als er Flight – UITVERKOCHT op staat?

Ja, dit ticket is nog steeds een geldig ticket. Je bent een van de gelukkige geweest die tijdens de laatste fase nog een ticket heeft kunnen bemachtigen. Je kunt met de ticket dus gewoon naar binnen .

Waar vindt Bright Day plaats?

Bright Day vindt plaats in de Expo Haarlemmermeer, Stelling 1, 2141 SB Vijfhuizen. Eenvoudig te bereiken, tussen Haarlem en Hoofddorp.

Zijn er parkeerkosten?

Ja, de parkeerplekken op de locatie betreft betaald parkeren. Het is mogelijk om voorafgaande van het evenement een paarkeerkaart te kopen, de kosten hiervan bedragen € 8,-. Klik hier wanneer u een parkeerkaart in de voorverkoop wil kopen. Vergeten een parkeerkaart in de voorverkoop te halen? Geen probleem op locatie kunt u ook een parkeerkaart kopen, de kosten hiervan bedragen € 10,-.

Bereikbaarheid per OV

De Expo Haarlemmermeer is goed bereikbaar met het OV. Voor actuele reisinformatie kunnen we je aanraden om de 9292ov reisplanner bij de hand te houden.

Vanaf Schiphol per bus dient u de Zuidtangent* lijn 300 te pakken en uit te stappen bij Halte “Expo Haarlemmerleer”. Het is dan nog ongeveer 100 meter lopen naar Expo Haarlemmermeer. Vanaf Haarlem of Hoofddorp dient u de Zuidtangent* lijn 300 te pakken en uit te stappen bij de halte “Expo Haarlemmermeer”. Het is nu nog ongeveer 100 meter lopen naar Expo Haarlemmermeer.

*Vertrek Zuidtangent elke 8 a 9 minuten.

Wanneer is Bright Day?

Op zaterdag 24 en zondag 25 november 2018.

Wat zijn de openingstijden van Bright Day?

Zaterdag 24 november
Flight 1 – zaterdagochtend 9:00 uur tot 13:00 uur
Flight 2 – zaterdagmiddag 14:00 uur tot 18:00 uur
Flight 3 – Bright Day @ Night 19:00 uur tot 23:00 uur

Zondag 25 november
Flight 4 – zondagochtend 9:00 uur tot 13:00 uur
Flight 5 – zondagmiddag 14:00 uur tot 18:00 uur

Waarom kan ik alleen een kaartje kopen voor een flight en niet een hele dag?

Om je bezoek te optimaliseren zijn er zogeheten ‘flights’ op Bright Day. De zaterdag is opgedeeld in een ochtend-, middag- en avondflight. Op zondag is er een ochtend- en middagflight. Het programma van elke flight duurt vier uur. Vier uur is een half uur langer dan de gemiddelde tijdsduur van een bezoek bij eerdere edities van Bright Day. In dat tijdsbestek kunnen we je garanderen dat je volop van het programma zult genieten. Zo kunnen wij bovendien veel bezoekers bedienen zonder dat het event te massaal wordt. Je bent uiteraard vrij om voor verscheidene flights een ticket te bestellen maar geloof ons: aan het bezoek van één flight valt al heel veel te beleven.

Is het programma elke flight identiek?

Het programma van de ochtend- en middag flights zijn beide dagen hetzelfde. Tijdens Bright Day @ Night is een aanvulling op het programma dat Daan Roosegaarde exclusief te zien is, er wordt alcohol geschonken en de Bright Kids Area is gesloten.

Wat is jullie leeftijdadvies?

Iedereen is welkom op Bright Day. Voor de bezoekers in leeftijdscategorie 8 tot 12 jaar hebben wij een Bright Day Kids Area. Bezoekers onder de 16 jaar dienen op het event onder begeleiding van een volwassene te vallen. Voor de zaterdagavond flight geldt een leeftijdsadvies van 16 plus.

Waar zijn de tickets te bestellen?

Tickets kunnen uitsluitend gekocht worden via deze site – klik hier. Alleen via de officiële kanalen ben je verzekerd van een geldig toegangsbewijs en betaal je niet te veel voor een ticket.

Zitten er servicekosten op tickets?

Een kaartje voor kinderen tot en met 12 jaar kost 18 euro, voor volwassen 28. Dat is inclusief servicekosten, Paylogic rekent nog wel geringe kosten wanneer je betaalt met een creditcard bijvoorbeeld. NB: Kinderen tot en met 2 jaar mogen gratis mee naar binnen.

Is het mogelijk om tickets te kopen aan de deur?

Nee, er is geen ticketverkoop aan de deur.

Zijn er VIP-arrangementen verkrijgbaar?

Er zijn geen VIP-arrangementen verkrijgbaar voor Bright Day.

Ik heb een toegangsticket gekocht, maar wil deze graag ruilen voor een andere flight of retour geven, kan dat?

Helaas is het niet mogelijk om tickets te ruilen en we nemen geen tickets retour.

Ik ben verhinderd en wil mijn ticket graag aan iemand anders geven, is dit mogelijk?

Het is mogelijk om iemand anders mee te nemen op dit ticket. Hiervoor dient wel een naamswijziging op het ticket gedaan te worden. Deze naamswijziging kan gedaan worden door onze ticketprovider Paylogic.

Paylogic is te bereiken via:
Telefoon: 0900-7295 6442
Email: customerservice@paylogic.com

Bij Paylogic kun je aangeven dat je een naamswijziging wil doen en wat hiervan de reden is. Ook is het handig om het ordenummer van uw bestelling te vermelden. Paylogic neemt dan verder contact met je op.

Zijn er parkeerplekken op of rondom de event locatie?

Er zijn voldoende parkeerplekken bij de locatie, ruim 3.200 plekken.

Kan ik vooraf een parkeerkaart kopen?

Ja, het is mogelijk om vooraf een parkeerkaart te kopen, , klik hier. In de voorverkoop bedragen de kosten van de parkeerkaart € 8,-.

Bereikbaarheid per auto

Expo Haarlemmermeer ligt aan de N205 en nabij de A4, A5, A9 en Schiphol Airport. Op minder dan 40 minuten rijden van Utrecht, Rotterdam, Den Haag en Amsterdam met ruim 3.200 parkeerplaatsen.

A4 vanuit Den Haag
Neem afslag Hoofddorp, volg de N201 richting Heemstede/Haarlem. Ga hier na 7,5 kilometer rechts richting Vijfhuizen. Hierna volgt u de eerste afslag links richting het parkeerterrein van Expo Haarlemmermeer.

A9 vanuit Amsterdam
Neem de afslag Haarlem-Zuid, volg N205 richting Hoofddorp – Heemstede – Lisse. Op de N205 na 4,5 km rechts afslaan richting Vinkhuizen. Hierna volgt de eerste afslag links richting het parkeerterrein van Expo Haarlemmermeer.

Vanuit Haarlem/Heemstede
Volg de N201 richting Hoofddorp. Op de N201 dient u af te slaan richting Vijfhuizen de N205. De N205 2,3 kilometer volgen en hier links afslaan richting Vijfhuizen. Hierna volgt u de eerste afslag links richting het parkeerterrein van Expo Haarlemmermeer.

Adres Expo Haarlemmermeer

Expo Haarlemmermeer
Stelling 1
2141 SB Vijfhuizen

Is er een garderobe en zijn er lockers?

Er is geen garderobe, maar er zijn lockers aanwezig. In de lockers passen meerdere jassen en de kosten hiervoor zijn € 2,- euro per stuk.
Bij de lockerbalie kan je de locker betalen en je sleutel ophalen. Het is niet toegestaan om rugzakken of tassen mee naar binnen te nemen.

Hoe is de horeca-situatie?

Er zijn volop gelegenheden voor een lekker bakkie of smakelijke lunch. Afrekenen kan uitsluitend met pin.

Is het toegestaan om eigen consumpties mee te nemen naar het event?

Eigen consumpties nuttigen is niet toegestaan.

Wordt er alcohol geschonken op Bright Day?

Tijdens de ochtend- en middag flights wordt er geen alcohol geschonken. Tijdens Bright Day @ Night (de avond flight) wordt er wel alcohol geschonken.

Is er EHBO?

Uiteraard.

Zijn er rookruimtes aanwezig?

Er is binnen de locatie geen aparte rookruimte aanwezig.

Mogen er foto’s worden gemaakt?

Ja hoor, er mogen volop foto’s gemaakt worden. Je mag zelfs een selfiestick meenemen. Wees je echter wel bewust van omstanders.

Zijn er aparte voorzieningen voor mindervaliden?

In en rond de locatie zijn voorzieningen aanwezig voor mindervaliden en rolstoelgebruikers. Op het terrein van de locatie kun je (gratis) terecht met een speciale parkeerkaart. Deze speciale parkeerkaart is aan te vragen via het volgende mailadres: servicebalie@expohaarlemmermeer.nl
Bij de terugreis kun je je melden bij de intercom, je wordt dan verder geholpen. Er zijn daarnaast verscheidene aangepaste liften en toiletten.

Is er glutenvrij en vegatarisch eten?

Wij bieden allebei de opties aan .

Is pers welkom op Bright Day?

Tuurlijk. Vraag je accreditatie aan via hester.hemken@rtl.nl .

Heb je een overige vraag?

Stuur dan een mail naar brightday@rtl.nl .

Nog andere vragen of tips?

Neem contact met ons op via Brightday@rtl.nl, dan reageren wij zo spoedig mogelijk.

Deelname Bright Day 2018

Bij interesse in deelname aan Bright Day 2018 kun je contact opnemen met brand partnership manager Roos Bitterlin.

Het grootste tech festival van Nederland mag jij niet missen!

✓ Test zelf de nieuwste coole gadgets en smart home tech
✓ Ontmoet de modernste robots waaronder humanoid Sophia
✓ Live demo’s van o.a. Tesla, Nokia, Nintendo en Defensie
✓ Fortnite-koning Royalistiq & friends live in actie
✓ Volg workshops over 3D printen, robots bouwen en programmeren

In de Expo Haarlemmermeer aan de A9 bij Schiphol, onder een van de grootste zonnedaken van Europa!

Wacht niet te lang, de kaarten gaan snel